Buchta Himaláje

Buchta „Himláje

Potřebné přísady:

1.těsto:
1 prášek do pečiva/ dávám bez fosfátů z prod.zdravé výživy/ 2 hrnky hladké mouky, 1 hrnek cukru krupice, 1 hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje, 2 celá vejce, 2 lžičky kakaa, citr. kůra /nedávala jsem/

2.těsto:
2 tvarohy, 1 vanilkový cukr, 1 vanilkový puding, 1 hrnek cukru moučka, 2 celá vejce, 1 hrnek mléka

Postup přípravy:

1.těsto: Vajíčka vyšleháme s cukrem do pěny, postupně přidáváme olej a pak ostatní přísady. Já jsem si smíchala mouku, pr.do peč. a kakao a jemně ručně vmíchalado již našlehané hmoty, aby to moc neprášilo, hlavně kakao, potom jsem ještě zašlehala šlehačem.

2.těsto: Dělá se stejně jako první těsto, ale je dost řídké, ušlehala jsem šlehací ruční metličkou.

Na vymaštěný a vysypaný plech dáme půlku prvního těsta, na to jemně nalévéme postupně po plechu celé druhé těsto a nahoru nalijeme zbytek prvního těsta. Upečeme pozvolna pomalu. Pekla jsem cca 45 minut na horkovzduch.

Necháme POŘÁDNĚ vychladnout!!

Buchta "Himaláje"

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *